Over ons

Alles voor uw huisdieren

Onze praktijk is gespecialiseerd in de volledige zorg voor kleine huisdieren. Veerle De Temmerman heeft meer dan 15 jaar ervaring en heeft een eigen praktijk sinds 2010, daarin bijgestaan door Sievert Demedts.

Met twee dierenartsen kunnen wij alle nodige zorgen bieden voor uw huisdier. Ook kan u bij ons gewone dierenvoeding en speciale voeding bekomen, net als medicatie en verzorgingsproducten.

Veerle De Temmerman

Veerle is al meer dan 20 jaar actief als dierenarts. Opgeleid aan de Universiteit Gent, en gespecialiseerd in kleine huisdieren.

Sievert Demedts

Een ervaren dierenarts, eveneens geschoold aan de Universiteit Gent en vertrouwd met alle nieuwe technieken en inzichten in de diergeneeskunde.

Medicatie

Medicatie nodig?

In de praktijk kan u ook terecht voor medicatie en preventieve parasietenbestrijding. Met deze dienst willen we ervoor zorgen dat uw dier op de best mogelijke manier behandeld wordt.

De praktijk is elke weekdag open van 9-12 uur en van 13-19 uur, op zaterdag van 10.30 – 12 uur. Op zondag zijn we gesloten. Wij werken enkel op afspraak. Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken.